Innovatief & efficiënt werken dankzij stekerbaar installeren

De trends in de bouwsector wijzen op een inkrimping van bouwtijden, een toenemende behoefte aan flexibiliteit en een tekort aan vakmensen. Daarbovenop stijgt de vraag naar duurzaamheid en circulair bouwen. Dit vergt een enorme creativiteit van de installateurs, en de oplossing ligt vaak in een nieuwe manier van installeren. De installatiemarkt is echter een conventionele markt als het op werkmethoden en producten aankomt…

Openstellen voor alternatieven

Neem zo bijvoorbeeld de voorbedrade flexibele buizen en PVC buizen met VOB-draad. Deze vragen gedegen kennis en zijn arbeidsintensief. Er bestaan echter alternatieven die goedkoper, efficiënter en makkelijker zijn in gebruik; zoals stekerbaar installeren. Als oplossingsgerichte onderneming met oog voor vernieuwing en innovatie is Vander Elst voorstander van deze methodiek omdat hij de installatietijd verkort en fouten drastisch reduceert.

De kant-en klare kabels en elektrisch (schakel)materiaal van stekerbaar installeren zorgen ervoor dat je geen tijd meer moet investeren in het samenstellen van producten.

Stekerbaar installeren als oplossing

De kant-en klare kabels en elektrisch (schakel)materiaal van stekerbaar installeren zorgen ervoor dat je geen tijd meer moet investeren in het samenstellen van producten. Dankzij het plug-and-play principe is het eenvoudig te gebruiken en kan je direct aan de slag. De AC166-reeks voor stekerbaar installeren van Adels-Contact past perfect in onze projectmatige visie waarin we steeds op zoek gaan naar oplossingen die resulteren in een snelle en efficiënte manier van werken. Het is slechts één van de voorbeelden uit ons assortiment die installateurs ondersteuning biedt en de projectmarkt faciliteert.

Het vertrouwen van Vander Elst

Adels-Contact vormt de ideale partner voor elektrotechnische innovaties op de Belgische markt. Het stekerbaar systeem AC166 is getest veilig en bewezen uitwisselbaar met de marktleider. Het pakket dat we verdelen bevat aansluit- en verbindingssnoeren, stekers en schakel- en verdeelboxen. Dit alles is van hoogstaande kwaliteit en te bevestigen zonder gereedschap. Vander Elst ondersteunt jou, als installateur, graag verder in deze uitdagende, veranderende bouwsector met stekerbaar installeren.