Grothe

grothe vidoora

Kwaliteit en expertise sinds 1892

Als installateur weet u dat het voorstellen van de juiste deurbel méér is dan alleen een technische keuze. Elke klant heeft andere behoeften en wensen. Bij Vander Elst kiezen we voor het uitgebreide assortiment deurbellen van Grothe. Zo kunt u een oplossing bieden, helemaal afgestemd op de stijl en smaak van elke klant.

Al meer dan 125 jaar ontwikkelt en produceert Grothe innovatieve signaleringsproducten. Deze Duitse producent heeft zijn hoofdzetel in Hennef en Vander Elst is sinds 2008 exclusief Grothe-partner in België.

Naast intercomsystemen biedt deze internationale topspeler ook verschillende reeksen draadloze gongs aan en een groot assortiment aan drukknoppen. Hun nieuwste innovatie is de Vidoora. Een slimme deurbel die bewoners toelaat om vanop afstand op hun smartphone te kunnen zien wie er aanbelt en vervolgens de bezoeker binnen te laten of een boodschap mee te geven. 

De grootste troef van Grothe is de compatibiliteit van hun producten. De Calima-reeks bijvoorbeeld is compatibel met alle drukknoppen van de Mistral range en kan ook worden gebruikt als uitbreiding op een reeds aanwezig systeem. Handig toch?

Meer over Grothe

 • vidoora slimme deurbel
  Nieuws

  Ontdek de 7 voordelen van onze slimme deurbel

  Opent u de deur of niet? Vidoora laat u de keuze. Met deze slimme deurbel ziet u wie er voor uw deur staat: als u thuis bent, maar ook onderweg.
 • 40 jaar Vander Elst
  Nieuws

  Vander Elst: een 40-jarig verhaal van vertrouwen, groei en samenwerking

  Vander Elst bestaat 40 jaar! Hoog tijd om even te reflecteren. Dat deden we met Frederick Vander Elst (voormalig bedrijfsleider), Tim Baekelandt (CEO) en Frédéric Janssen (COO). We blikten terug op onze reis vol uitdagingen en successen. Onze ingrediënten voor het creëren van toegevoegde waarde.
 • Deurbellen Deurcommunicatie
  Blog

  Ding Dong! Welke type deurbel verkiest u?

  Als installateur weet u dat het voorstellen van de juiste deurbel méér is dan een technische keuze. Elke klant heeft andere behoeften en wensen. Het aanbod vandaag is overweldigend. Weet u nog waar de spreekwoordelijke klepel hangt? Tijd voor een overzicht.