Walther-Werke

Walther-werke

Uitgebreide expertise, ervaring en enthousiasme

Als bewezen experts op het gebied van systeemoplossingen voor de laagspanningsverdeling geniet WALTHER-WERKE uit Eisenberg al meer dan een eeuw een hoge reputatie en het vertrouwen van het vakmanschap.

Het bedrijf vertrouwt op uitgebreide expertise, ervaring en enthousiasme voor toekomstgerichte oplossingen in hoge designkwaliteit - sinds 1897. Met meer dan 430 medewerkers wereldwijd, 60 onafhankelijke verkooppartners en 4 dochterondernemingen is WALTHER actief op alle kernmarkten.

Een bijzondere uitdaging: de wereldwijde energiebehoefte neemt snel toe; duurzame concepten uit hernieuwbare energiebronnen en energiemanagement komen in beeld.

 

walther-werke

Waardevolle maatschappelijke bijdrage

Met zijn producten en oplossingen levert WALTHER-WERKE een waardevolle maatschappelijke bijdrage aan het realiseren van deze doelstellingen. De intelligente verdeelsystemen laden elektrische auto's op en voorzien datacenters, bouwbedrijven, evenementen en industrie op betrouwbare wijze van elektrische energie.

Daarnaast ontwikkelt het team van experts innovatieve oplossingen die de laagspanningsdistributie digitaliseren en klanten ondersteunen op hun weg naar de toekomst. De zeer grote productiediepte in eigen huis bij WALTHER-WERKE garandeert een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en technologische competentie.