FTG

FTG

FTG is een belangrijke werkgever in het zuidelijke Zwarte Woud, onderdeel van een wereldwijd concern, een belangrijke partner voor zijn klanten en een actieve supporter als het gaat om sociale en regionale aangelegenheden. Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf gestaag gegroeid en het ontwikkelt zich ook vandaag nog.

Wij zijn gespecialiseerd in de distributie en aansluiting van elektrische energie. Wij zijn een toonaangevende fabrikant van stroomrails; ons productassortiment groeit voortdurend en is gecertificeerd volgens de toonaangevende normen. Onze producten worden op vele gebieden gebruikt, van gebouwentechniek via machinebesturing tot elektrische infrastructuur.

Zorgen voor een veilige, ononderbroken stroomvoorziening is onze belangrijkste doelstelling en een cruciaal element in het bereiken van vooruitgang en welvaart. Wij zijn er om u overal ter wereld te helpen en u advies en informatie te geven over ons assortiment van meer dan 12.000 producten. Daarnaast werken wij met u samen om de best mogelijke oplossingen te ontwikkelen voor uw specifieke eisen.