ABL

ABL: pionier in e-mobility en gevestigde waarde voor connectivity

ABL Duitsland heeft meer dan 100 jaar ervaring in connectivity en is een toonaangevend producent van innovatieve laadoplossingen voor e-mobility. Het zit duidelijk in de genen. Zo ontwikkelde de bedrijfsoprichter Albert Büttner in 1925 de SCHUKO-stekker, vandaag de dag wereldwijd nog steeds de meest gebruikte standaard voor stekkerapparatuur. Deze innovatieve traditie wordt nu verdergezet met duurzame laadinfrastructuur voor residentieel, semi-residentieel en openbaar gebruik.

ABL connectivity
ABL e-mobility

ABL gelooft in oplossingen, niet in producten. Net zoals Vander Elst

Als Duits familiebedrijf staat ABL achter het idee om geen producten maar oplossingen aan te bieden voor hun klanten. Ze staan hen bij in het ganse traject. Zo maken ze met hun uitstekende service flow en zin voor innovatie écht het verschil. Een waarde die wij bij Vander Elst ook hoog in het vaandel dragen.

Dat ze voor Daimler AG en Audi AG een betrouwbare partner zijn op gebied van e-mobility, kan tellen. En meer nog: Noorwegen is het land met de hoogste dichtheid van elektrische voertuigen ter wereld. In het wallbox-segment is ABL er marktleider.

Het ABL productassortiment

Wat e-mobility betreft biedt ABL een breed scala aan laadstations voor particulier, commercieel en publiek gebruik met de focus op gebruiksgemak en duurzaamheid. Vandaag is ABL een van de grootste producenten van laadinfrastructuur in Europa.

Op vlak van connectivity biedt ABL een volledig assortiment stekkersystemen en contactdooscombinaties voor vast en mobiel gebruik in verschillende materialen zoals PVC, rubber en hun paradepaardje: stekkers en koppelstekkers in hoogwaardig Elamide.

ABL e-mobility

Een vraag over ABL?

E-mobility is HOT. Sla een vakblad open en het gaat erover. Terecht. Toch blijft de Belgische wetgeving én de installatie van laadinfrastructuur uitdagend. Bent u een projectontwikkelaar, een bouwheer of een elektrotechnisch installateur en heeft u een vraag over E-mobility in België of de productoplossingen van ABL? Stel ze aan onze collega's! Wij openden zelfs een aparte mailbox voor al uw vragen rond dit thema: abl@vanderelst.be.

Nog meer ABL