Simon

simon electric

Over Simon

Simon staat aan het hoofd van een industriële groep die gespecialiseerd is in technologische oplossingen voor verlichting, lichtregeling, connectiviteit en elektrische materialen voor contractprojecten (kleinhandel, horeca, werkplek) en residentiële projecten. In al deze domeinen houdt Simon vast aan zijn engagement voor design en innovatie, wat het bedrijf ertoe bracht de Nationale Prijs voor Design te ontvangen, toegekend door het Ministerie van Economie, Industrie en Concurrentievermogen bij zijn honderdste verjaardag.

Nadat het bedrijf zich had gepositioneerd als leider op de Spaanse markt, heeft het zijn aanwezigheid geconsolideerd in meer dan 90 landen, waar het zakelijke gebieden promoot variërend van kleine elektrische materialen, tot controlesystemen, connectiviteit, architecturale, interieur- en stadsverlichting, en het opladen van elektrische voertuigen. Het team van Simon Group bestaat uit 4.000 mensen over de hele wereld, met faciliteiten in 15 landen, waarvan 10 met productiecentra.

simon multimedia

Sfeer creëren

Simon ziet ruimtes als het centrum van het huis van de gebruikers, en stelt hen in staat om die ruimtes te vullen met licht, om sferen te creëren die uitnodigen tot sensaties, die ze kunnen aanraken, zien, horen...en voelen.

Zijn technologie stelt gebruikers in staat om een veelheid aan ervaringen te creëren die zich aanpassen aan hun levensstijl en het leven gemakkelijker maken, met de gewenste intensiteit en nuance.