Simon

Simon

Over Simon

Spaans fabrikant Simon is een industriële groep gespecialiseerd in elektrotechnische oplossingen voor verlichting, schakelmateriaal, lichtregeling en connectiviteit. Het familiebedrijf wordt vandaag geleid door de vierde generatie en is wereldwijd actief in meer dan 90 landen. Het Simon team bestaat uit 4.000 werknemers over de ganse wereld, met faciliteiten in 15 landen, waarvan 10 productiecentra.

De focus van Simon: hun primaire industriële ervaring; kennis van de productieherkomst van elk product, ze ontwerpen zelfs hun eigen machines. Hun expansiefilosofie houdt ook in dat ze een lokale specialist zijn, met een eigen productiecentrum. Een van de belangrijkste voordelen van Simon producten is de lange actieve levensduur van de ontwerpen en hun brede acceptatie in de markt.

Vander Elst werkt actief samen met Simon om eigen productkits te ontwikkelen die Belgische installateurs ontzorgen in hun werk. Onze meest recente ontwikkeling: de vloerdozen kits.

 

  • Meer dan 105 jaar ervaring op het gebied van installatiemateriaal, hoofdkantoor in Barcelona, Spanje, +4000 werknemers wereldwijd, 16 industriële sites, meer dan 180 internationale patenten en 93 awards.
  • Exclusieve Vander Elst-partner sinds 2017, wereldspeler met een aanwezigheid in elk continent, gekend voor hun teamwork & transparantie.

Bekijk de indrukwekkende bedrijfsvideo van Simon:

Simon IP66 Vloerdozen kits

IP66 Vloerdoos KITS

1 Verpakking met alles in, klaar voor installatie

Bij Vander Elst zetten wij volop in op de Simon vloerdoos kits. Dé vloerdoos die waterdicht is én tegen een stoot kan, nu in 1 verpakking met alles in, klaar voor installatie. 12 Productcombinaties mogelijk, dus 12 KITS. Voor elke toepassing een oplossing! Bekijk de producten hier.

Bekijk de Simon documentatie

Naast importeur zijn wij als full-service partner ook adviseur. Daarom verzamelen wij in ons Download-center nuttige brochures, leaflets en catalogi van de fabrikant zelf of handige keuzekaarten en overzichtelijke werktools uit eigen huis. Al deze documenten zijn ook beschikbaar in print. In onze eigen Essentials productcatalogus presenteren wij ook de Simon Essentials. Dé Simon-producten waarvan wij vinden dat u ze absoluut moet kennen.