Openers and closers

openers and closers

Hoe het begon

Vanaf ons begin in 1989, toen we alleen een kaart hadden en een hoop enthousiasme voor ondernemerschap, begonnen we ons internationale avontuur met de productie van onze eerste elektrische sloten voor het Verenigd Koninkrijk.

In een garage in Barcelona ontwierpen en vervaardigden we op ambachtelijke wijze de Series 2 om hem daarna geleidelijk in heel Europa te verdelen.

In de loop der jaren verhuisden we naar een fabriek van 2.000 m2 en ontwierpen we meer elektrische sloten om aan de behoeften van de markt en onze klanten te voorzien.

openers and closers toegangscontrole

Aankomst in Spanje

Met 10 jaar ervaring op de internationale markt zijn we in 2000 met veel enthousiasme in Spanje aangekomen. Het begin was moeilijk omdat OPENERS & CLOSERS als merk onbekend was op een nationaal niveau en er was ook een sterke concurrentie in de sector, maar we hebben nooit opgegeven, en met veel energie en doorzettingsvermogen zijn we blijven vooruitgaan tot vandaag.

In 2016 hebben we het hoofdkantoor van OPENERS & CLOSERS opnieuw verhuisd om onze productiecapaciteit te vergroten. We deden een volledige renovatie van een industrieel gebouw gelegen in Sant Feliu de Llobregat, dat de ideale ruimte bood om het uit te rusten met de nieuwste technologieën en door te gaan met onze innovatieve geest.

openers and closers

Blijvende groei

Wie had gedacht dat we in de komende 5 jaar non-stop zouden werken om nieuwe deursluitoplossingen te creëren en te voldoen aan de groeiende vraag naar meer technologische en duurzame producten. Ook moesten we, net als iedereen, de wereldwijde pandemie van 2020 overkomen.

We zijn erg trots op het pad dat we de afgelopen 33 jaar hebben bewandeld, maar niets zou mogelijk zijn geweest zonder de inspanningen van de mensen die deel uitmaken van OPENERS & CLOSERS en het voortdurende vertrouwen van onze klanten. Zonder hen, zou het niet mogelijk zijn geweest om onze passie voor het creëren van deurvergrendeling mechanismen en toegangscontrolesystemen verder te zetten.