Openers & Closers

openers and closers

The key is inside

Expert in mechanische, elektromechanische, elektromagnetische en elektronische deursloten

Openers & Closers is een toonaangevende Spaanse organisatie actief in het ontwerpen en produceren van toegangscontrolesysteemoplossingen, gespecialiseerd in mechanische, elektromechanische, elektromagnetische en elektronische deursloten. Het is een bedrijf met een duidelijke visie, een unieke stijl en passie voor het ontwerpen.

De organisatie heeft een rijke geschiedenis in het produceren van kwalitatief hoogwaardige sluitingen en sloten die nuttig en ontworpen zijn om lang mee te gaan. In hun hoofdkantoor met in-house laboratorium in Barcelona worden de deursloten van morgen ontwikkeld en uitgebreid getest. Pas na een streng kwaliteitsproces, waarbij de sluitingen worden gehomologeerd volgens de Europese normen om optimale prestaties te garanderen, gaan ze de markt in. Hun doelstelling is ervoor zorgen dat mensen zich veilig voelen en comfort ervaren in hun dagelijkse leven.

Openers and Closers is een familiebedrijf dat in 1989 is opgericht in Barcelona. Een Europese fabrikant die zijn eigen producten ontwerpt, produceert en volledige controle heeft over het productieproces en de kwaliteitsnormen. Met certificeringen en onderscheidingen voor zijn producten en diensten, die getuigen van zijn professionele expertise en innovatieve capaciteit.

Deursloten Openers & Closers

De nieuwe Serie 3U

Een universele generatie elektrische deursloten

In 2024 komt Openers & Closers met een vernieuwd productassortiment. De Serie 3 schuiven wij alvast naar voor. We leggen u natuurlijk ook uit waarom:

 1. De sloten uit Serie 3 zijn kleiner en compacter dan de standaard asymmetrische modellen. Dankzij de compacte afmetingen (l 76,5 x b 21 x d 29 mm) kunnen ze in zo goed als elke deur ingepast worden.

 2. Flexibele spanningsvereisten
  Voorheen moest u exact kunnen bepalen welke spanning nodig was. Met de nieuwe 3-reeks zijn er 2 types die alles kunnen beantwoorden. Dual12/24V AC/DC en 24/28V AC/DC modellen met een dubbele gewikkelde solenoïde. Bovendien zijn ze erg laag in verbruik.

 3. Elektronische bescherming
  De DC 100% spoelen zijn uitgerust met een elektronische beveiliging om elektrische overbelasting te voorkomen. Zo kunnen we een langere levensduur van de elektrische componenten garanderen.

 4. Omkeerbaar
  De sloten zijn bruikbaar voor elk type deur (links- of rechts opendraaiend). Dankzij de symmetrische bouw en de innovatieve positionering van de spoel is het interne mechanisme nauwkeuriger. Zo kunnen ze voor elk type deur worden gebruikt, of ze nu naar links of rechts opengaan.

 5. Een verbeterd ontwerp
  Dankzij het vernieuwde systeem dat de dagschoot verenigt met het stationair contact kan het afstellen van de dagschoothouder nauwkeuriger gebeuren. Dit heeft als gevolg dat openingen vermeden kunnen worden en er een beter contact is tussen de verschillende slotcomponenten.
openers and closers factory

De fabrikant aan het woord

De afgelopen jaren hebben we kei hard en non-stop gewerkt om nieuwe deursluitoplossingen te creëren die voldoen aan de groeiende vraag naar meer technologische en duurzame producten. Ook moesten wij, net als iedereen, de wereldwijde pandemie van 2020 doorkomen. Daarom zijn we extra trots op het pad dat we de afgelopen 35 jaar hebben bewandeld, en het productassortiment dat we vandaag kunnen aanbieden.

Niets zou mogelijk zijn geweest zonder de inspanningen van ons toegewijde team en het voortdurende vertrouwen van onze partners en klanten. Zonder hen, zou het niet mogelijk zijn geweest om onze passie voor het creëren van deurvergrendeling en toegangscontrolesystemen verder te zetten. Wij zijn enorm dankbaar voor wat we elke dag opnieuw kunnen en mogen realiseren.

Meer Openers & Closers?

Wilt u graag meer informatie over Openers & Closers? In ons Documenten-portaal kunt u de nieuwste brochures downloaden. U kunt via de zoekbalk bovenaan deze pagina de O&C-producten ook terugvinden door te zoeken op een intuïtief zoekwoord, een artikelnummer of een productnaam. Wilt u graag eens een van onze deursloten bekijken of uitproberen? Ook dat kan! Contacteer ons team via de knop hieronder en wij komen langs met een demo-koffer.