Bachmann

bachmann office connection

Familiebedrijf Bachmann

Al drie generaties lang een familiebedrijf - gemaakt en gevormd door en voor mensen. Dat is BACHMANN. In de elektrotechnische branche bekend als premiumaanbieder van designcontactdozen, intelligente PDU's en digitale oplossingen.

De BACHMANN Community zorgt voor specifieke voordelen voor de klant

Met functionaliteit, design en innovatie zet BACHMANN nieuwe maatstaven in specifieke voordelen voor zijn klanten. In overeenstemming met de filosofie van een Duitse middenstandsonderneming staan kwaliteit en verantwoordelijk en toekomstgericht zakendoen op de eerste plaats.

Waar wij voor staan

Om succes op lange termijn te garanderen, is een van onze belangrijkste prioriteiten ervoor te zorgen dat onze producten, diensten en processen zo veel mogelijk zijn afgestemd op de voortdurend veranderende eisen van de markt. In dit opzicht staan mensen bij ons centraal. Ieder individu is uniek en levert een essentiële bijdrage aan ons succes. Persoonlijke relaties met klanten, leveranciers en onze eigen medewerkers, die soms al vele jaren bestaan, zijn voor ons dan ook van essentieel belang.

Onze ambities worden ondersteund door onze bedrijfswaarden. Deze zijn stevig verankerd in onze cultuur en vormen de basis voor onze dagelijkse bedrijfsvoering - zowel extern als intern.

Ontdek extra informatie omtrent Bachmann

  • bachmann
  • bachmann
  • bachmann
  • bachmann