Bachmann

bachmann office connection

Familiebedrijf Bachmann

Al drie generaties lang een familiebedrijf - gemaakt en gevormd door en voor mensen. Dat is BACHMANN. In de elektrotechnische branche bekend als premiumaanbieder van designcontactdozen, intelligente PDU's en digitale oplossingen.

De BACHMANN Community zorgt voor specifieke voordelen voor de klant

Met functionaliteit, design en innovatie zet BACHMANN nieuwe maatstaven in specifieke voordelen voor zijn klanten. In overeenstemming met de filosofie van een Duitse middenstandsonderneming staan kwaliteit en verantwoordelijk en toekomstgericht zakendoen op de eerste plaats.

Waar ze voor staan

Om succes op lange termijn te garanderen, is een van hun belangrijkste prioriteiten ervoor te zorgen dat hun producten, diensten en processen zo veel mogelijk zijn afgestemd op de voortdurend veranderende eisen van de markt. In dit opzicht staan mensen bij hen centraal. Ieder individu is uniek en levert een essentiële bijdrage aan hun succes. Persoonlijke relaties met klanten, leveranciers en onze eigen medewerkers, die soms al vele jaren bestaan, zijn voor hen dan ook van essentieel belang.

Onze ambities worden ondersteund door onze bedrijfswaarden. Deze zijn stevig verankerd in hun cultuur en vormen de basis voor hun dagelijkse bedrijfsvoering - zowel extern als intern.

Ontdek extra informatie omtrent Bachmann

  • bachmann
  • bachmann
  • bachmann
  • bachmann