Bachmann

bachmann office connection

Bachmann

Design en functionaliteit op z'n best

BACHMANN, opgericht in 1947, is een sterke internationale speler actief in de elektrotechnische industrie. Het bedrijf wordt al drie generaties lang geleid door de familie Bachmann. In de elektrotechnische branche is Bachmann bekend als premiumaanbieder van designcontactdozen, intelligente PDU's en digitale oplossingen.

Hun producten zijn veilig, comfortabel, duurzaam en zorgen voor stroom- en datavoorzieningen geschikt voor elke woon- en werkomgeving. De producten van BACHMANN staan bekend en garant voor innovatieve design-stopcontacten voor talrijke in- en opbouwintegraties. Naast een onberispelijke functionaliteit genieten de producten ook een hypermodern design. De DESK 2 en PIX-serie werden zelfs al meermaals bekroond met de Red Dot Design Award.

Vander Elst nv is uw exclusief BACHMANN-verdeler in België. Dankzij het BACHMANN Quick Programma assembleren wij uw bestelling lokaal en leveren wij binnen de 10 werkdagen. Vraag er vandaag nog naar bij uw Vander Elst-contact.

Onze blogartikels met Bachmann-producten als oplossing

Thierry toont u de highlights uit ons Bachmann assortiment

  • Bachmann Desk2
  • Bachmann tower_kitchen
  • Bachmann Pix
  • Bachmann Coni
  • Bachmann Move
  • Bachmann Twist 2_wit

Meer BACHMANN

In ons documentatieportaal hebben wij heel wat extra productspecifieke informatie voor u verzameld. Via de link hieronder brengen wij u naar onze verzameling Bachmann-documentatie. Productfiches, catalogi en interessante brochures. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Het Bachmann-aanbod is spectaculair, dat weten we. Neem dus gerust even contact met ons, wij maken u met veel plezier wegwijs in de mogelijkheden.