Urmet

urmet deurcommunicatie

Urmet Group

Urmet staat voor "Utilizzazione e Recupero del Materiale Elettro-telefonico Torino". Deze Italiaanse topspeler werd opgericht in 1937 in Turijn en ontwerpt, ontwikkelt en vermarkt producten & systemen voor gebouwautomatisering en deurcommunicatie

Hun video-intercomsystemen, smart home-oplossingen, inbraakdetectie- en brandpreventieoplossingen genieten wereldwijd naam en faam.

Urmet onderscheidt zich door zijn innovatievermogen en door de ontwikkeling van systemen die de installatietijd verkorten en het beheer van functies in de woon-, tertiaire en industriële sector vereenvoudigen.

De Urmet Group bestaat intussen uit meer dan 60 bedrijven waaronder ook onze merken Grothe, Yokis en FDI

Urmet Configurator

Urmet Configurator

Nieuw

Een eenvoudige software-tool die u op weg helpt om de juiste oplossing in deurcommunicatie te vinden voor uw specifiek project. Dat is de Urmet configurator. Gaat het om een gezinswoning, een appartementsblok met 1 of meerdere ingangen waarvoor u videofonie, audiofonie of een combinatie van beide nodig heeft, u voedt de configurator met informatie en hij toont u, heel visueel en concreet, welke producten uit het Urmet-assortiment het meest geschikt zijn voor uw project.

Uw in-house Urmet Team bij Vander Elst

 • Jacques Collaerts

  Hoofd Projecten - residentieel
 • Kristof Balis

  Technisch-Commercieel Medewerker
 • Maarten Peeters

  Technisch-Commercieel Medewerker
 • Bart Smets

  Account Manager Antwerpen en Limburg

Uw Urmet in-house support team

Vander Elst is exclusief Urmet-importeur voor de Belgische installatiemarkt sinds 2009. Wij hebben een ervaren, gespecialiseerd service team dat klaarstaat voor: 

Advies

Onze mensen staan klaar om samen met u uit te zoeken welke installatie het meest geschikt is voor uw specifieke project. Zij bezorgen u een offerte op maat en zorgen voor technische datasheets die u helpen bij de installatie. 

Technische ondersteuning

U geniet 'on the job' technische ondersteuning via telefoon of e-mail. Op deze manier kunt u een technisch probleem onmiddellijk oplossen of hulp krijgen tijdens het configureren van uw systeem.

Dienst na verkoop

Wij staan voor u klaar bij de indienststelling van nieuwe installaties. Maarten komt - op afspraak - ter plaatse voor ondersteuning tijdens de installatie, of hulp bij een herstelling. Bij bestaande installaties bieden wij ook ondersteuning om ter plekke te bekijken welke uitbreidingen of aanpassingen mogelijk zijn.

Remote management

Sommige Urmet-systemen kunnen vanop afstand worden beheerd en geconfigureerd. Dit kan helpen om snelle updates, en configuratiewijzigingen uit te voeren of problemen op te lossen zonder fysiek ter plaatse te moeten gaan.

Software-updates

Via regelmatige software-updates zorgt Urmet ervoor dat uw installaties veilig en up-to-date blijven. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Training

Wij organiseren regelmatig trainings en workshops om de elektro-installateur te informeren over de Urmet-producten.

 

U bereikt ons Urmet-team via ons rechtstreekse Urmet-telefoonnummer: +32 (0)2 527 22 24 of via urmet@vanderelst.be .

Bekijk hier enkele Urmet projecten

 • Projecten Vander Elst
  Project

  Bekkevoort – residentie Becquevoort

  Vlak bij het centrum van Bekkevoort schittert het prachtig nieuwbouwproject van Som Project. Een geheel van 19 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.
 • appartementen videofoon
  Project

  Leopold Views

  ‘Leopold Views’ is de transformatie van een voormalig kantoorgebouw in een gevarieerd en stijlvol geheel van appartementen en studio’s.
 • Brussel parlofonie renovatie
  Project

  Brussel– Square Ambiorix

  Renovatie en upgrade van de bestaande parlofonie-installatie in een ‘landmark appartementsgebouw’, in het hartje van Brussel.

Download hier de Urmet catalogus