OCS

OCS Velox vloerdoos

Office Cabling Systems

OCS, ofwel Office Cabling Systems is al meer dan 20 jaar een bekende en betrouwbare partner voor bekabelingsoplossingen in Nederland. Sinds 2024 brengt Vander Elst hun assortiment vloerdozen naar de Belgische installatiemarkt. De OCS vloerdozen zijn breed inzetbaar, brandveilig én recycleerbaar! De producten van OCS maken elektrische aansluitpunten mogelijk waarmee flexibel kan gewerkt worden. Van vloer tot plafond.

Hun persoonlijke aanpak, transparante communicatie en nieuwsgierigheid nemen ze mee in hun technologisch ontwikkelingsproces, waardoor ze met gemak een creatief en praktisch productassortiment aanbieden. Dankzij hun diepgaande kennis en ervaring kunnen zij ook maatwerk aanbieden om voor elke werksituatie een unieke oplossing voor te stellen.

Net zoals Vander Elst in België, is OCS de exclusieve verdeler van de Bachmann-producten in Nederland.

  • OCS Vloerdoos
  • OCS Vloerdoos
  • OCS Vloerdoos
  • OCS Vloerdoos
  • OCS Vloerdoos

Meer OCS?

Als full-service partner zijn wij ook adviseur. In ons Download-center verzamelen wij per fabrikant brochures, folders en catalogi van OCS zelf of handige keuzekaarten en overzichtelijke werktools uit eigen huis. Thierry Hubenne is onze in-house specialist kantoorelektrificatie en kabelmanagement. Heeft u een specifieke case die u graag eens voorlegt aan Thierry? Laat het ons weten.