Raytech

raytech magic gel

Isolerende vulmiddelen en componenten voor elektrische kabels

Italiaans fabrikant Raytech ontwikkelt en produceert het grootste assortiment aan isolerende vulmiddelen en componenten voor elektrische kabels ter wereld. Ze onderscheiden zich door te blijven verrassen met innovaties en verbeterde versies van reeds bestaande producten, zonder dat dit ten koste gaat van hun nauwgezet kwaliteitssysteem. Ze zijn gepassioneerd en creatief en dat merk je onmiddellijk als je met hun producten werkt. Het is precies die passie voor design en innovatie dat Raytech in staat heeft gesteld te evolueren en zich aan te passen aan de behoeften van de steeds groeiende nationale en internationale marktnormen.

De prestatiespecificaties van Raytech-producten worden in hun laboratoria grondig getest en gecertificeerd om maximale betrouwbaarheid te garanderen aan zelfs de meest veeleisende installateurs, die hun producten in 36 landen over de hele wereld kunnen vinden via een gevestigd en hooggekwalificeerd distributienetwerk.

Vander Elst mag zich sinds 2007 exclusief Raytechimporteur noemen voor de Belgische installatiemarkt.

 

  • 25 jaar onderzoek en ontwikkeling, hoofdkantoor in Milaan, Italië. De technische prestaties worden in eigen laboratorium getest en gecertificeerd.
  • Absolute voorloper op het gebied van innovatieve technologieën. Ondernemers met een ongeziene integriteit en passie voor hun product.

The Little Joints

Installatietijd besparen met kabelmoffen

Een kabelmof waarbij de bescherming, isolatie en waterdichtheid van uw elektrische verbinding gegarandeerd is én de installatietijd tot een minimum beperkt? Dan is de productreeks ‘Little joint’ van Raytech exact wat u nodig heeft.

Met deze reeks vooraf gevulde kabelmoffen wordt de installatie eenvoudiger. Deze innovatieve verbindingsoplossingen zijn net zo stevig en duurzaam als de namen waarop ze geïnspireerd zijn, de enige echte Flinstones. Ontdek hieronder meer over deze productreeks en waarom ze onmisbaar zijn in de gereedschapskist.

Magic Gel

Hét isolerend vulmiddel dat uithardt in 10 minuutjes

Uw elektrische verbinding snel waterdicht en schokbestendig maken zonder geklieder met giftige hars? Dat doet u met de Magic Gel van Raytech. 

Uw voordelen: 

  • Na opening, geen houdbaarheidsdatum
  • Niet giftig & maakt geen vlekken
  • IP68 beschermingsgraad tegen vocht en stof
  • Behoud zijn elasticiteit, kan niet barsten
  • Eenvoudig te verwijderen bij een herstelling
  • Tijd besparen dankzij het snelle bindingsproces

Bekijk de Raytech documentatie

Als full-service partner en Raytech-importeur, hebben wij ook een adviserende rol. In ons Download-center verzamelen wij nuttige leaflets, brochures en catalogi van Raytech zelf of handige werktools uit eigen huis. In onze Essentials productcatalogus selecteerden wij voor u de Raytech Essentials. Dé Raytech-producten waarvan wij vinden dat u ze absoluut moet kennen.

Nog meer Raytech: