Famatel

famatel

Specialist in de internationale elektriciteitssector

Famatel is een fabrikant gespecialiseerd in de internationale elektriciteitssector met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van elektrische oplossingen die waarde toevoegen aan professionals.

Een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijfsbeleid is gebaseerd op het ontwikkelen van nieuwe producten, het handhaven van een effectief en efficiënt kwaliteitsprogramma dat aanwezig is in alle processen en gebieden van het bedrijf.

Wij zorgen voor naleving van nationale en internationale regelgeving voor alle producten. Via onze eigen laboratoria garanderen wij de uitvoering van alle noodzakelijke testen die de kwaliteit en naleving van de huidige regelgeving garanderen.

famatel research

Famatel voldoet aan de behoeften van de sector

  • We investeren in onderzoek om elektrische producten van hoge kwaliteit te creëren, aangepast aan de behoeften en wetgeving van elke markt.
  • We ontwikkelen onze producten om te reageren op de uitdagingen van een geglobaliseerde wereld, met nieuwe concepten en technologieën.
  • We zetten ons in voor automatisering en de introductie van nieuwe technologieën in onze faciliteiten en processen om een ​​efficiëntere productie te garanderen en onszelf te consolideren als een concurrerender en duurzamer bedrijf.
  • We verbinden ons met onze klanten met een snelle en efficiënte service dankzij ons WMS-magazijnbeheersysteem waarmee we een uitstekende nationale en internationale dekking kunnen garanderen.
  • Wij zorgen voor maximale naleving van nationale en internationale regelgeving en garanderen dat wordt voldaan aan de kwaliteitseisen die zowel in de processen als in de ontwikkelde producten worden gesteld.