Schwabe

as-schwabe elektrische en verlichtingsapparatuur

Elektrische en verlichtingsapparatuur

as - Schwabe GmbH produceert en verkoopt al meer dan 38 jaar elektrische en verlichtingsapparatuur van Duitse kwaliteit. Deze productengamma's zijn speciaal afgestemd op de hoge eisen van professionele klanten en zijn verkrijgbaar bij gekwalificeerde vakhandelaars.

Wegens voortdurende groei heeft as - Schwabe GmbH in september 2018 de bedrijfscentrale, inclusief het centrale magazijn, naar een nieuwe locatie verhuisd. Het nieuwe pand in de directe omgeving van de snelweg in Eutingen im Gäu heeft een oppervlakte van 11500 m2 en is essentieel voor een snelle en betrouwbare levering.

 

 

as-schwabe stecky

De productengamma's

Het gamma dekt al uw behoeften voor mobiele eenfasige en driefasige stroomverdeling op bouwplaatsen, in de dienstensector, in de industrie, in werkplaatsen, enz., zoals kabelhaspels, verlengkabels, adapters, werfkasten en driefasige connectoren.

Het verlichtingsgamma biedt praktische oplossingen om altijd en overal in alle veiligheid te kunnen werken: draagbare of op statief gemonteerde LED-stralers, stralers voor grote oppervlakken, zaklampen, enz.

Een assortiment met 230 V CEE-stekkers en -contactdozen is speciaal ontworpen om de conformiteit van mobiele aansluitingen en de veiligheid van gebruikers in het marktsegment "camping/caravaning" te waarborgen.

Producten voor huis en tuin vervolledigen het aanbod