Ontdek de 7 voordelen van onze slimme deurbel

Vidoora, geruststellend om te weten wie er aanbelt.

vidoora slimme deurbel

Bepaal zelf of u de deur opent

Opent u de deur of niet? Vidoora laat u de keuze. Met deze slimme deurbel ziet u wie er voor uw deur staat: als u thuis bent, maar ook onderweg. Via de app op uw smartphone, bepaalt u zelf of u de deur opent voor uw bezoeker, of niet.

Hoe gaat het in z’n werk?

Iemand belt aan en meteen krijgt u een bericht op uw smartphone. Via de groothoekcamera mét nachtzicht ziet u onmiddellijk wie u een bezoek wenst te brengen. U beslist zelf of u de bezoeker binnenlaat of u hem een boodschap meegeeft. Bijvoorbeeld om uw pakketje bij de voordeur neer te zetten.

vidoora slimme deurbel

De 7 voordelen van Vidoora, de slimme deurbel

  1. Uw deurbel is verbonden met het internet, zo krijgt u ook op afstand toegang tot live beelden van uw voordeur via een smartphone-app of een webbrowser.
  2. Met de bewegingsdetectiefunctie ontvangt u een melding op uw smartphone zodra er iemand voor de deur staat. Ook als u niet thuis bent.
  3. De deurbel is uitgerust met een HD-camera waardoor u de persoon die aanbelt scherp in beeld te zien krijgt. Zelfs mét HD-resolutie heeft de Vidoora een laag dataverbruik.
  1. De Vidoora slimme deurbel is eenvoudig te installeren en te bedienen.
  2. Bekijk ook ’s nachts beelden. De deurbel beschikt over een nachtzichtfunctie die dit mogelijk maakt.
  3. Toegankelijke communicatie: de Vidoora maakt gebruik van pictogrammen en gesproken aanwijzingen. Hierdoor kunnen ook slechthorenden en slechtzienden Vidoora eenvoudig bedienen.
  4. Zonder dat er wordt aangebeld heeft u op elk moment toegang tot de camera van het deurstation. Zo kunt u steeds zien wat er bij uw voordeur gebeurt.
vidoora slimme deurbel

Ontdek hier alle Vidoora-producten