Uw partner in kwalitatief elektrotechnisch installatiemateriaal en totale elektrificatie-oplossingen voor elke professional

Vander Elst
Urmet Configurator

Urmet Configurator

Nieuw

Een eenvoudige software-tool die u op weg helpt om de juiste oplossing in deurcommunicatie te vinden voor uw specifiek project. Dat is de Urmet configurator. Gaat het om een gezinswoning, een appartementsblok met 1 of meerdere ingangen waarvoor u videofonie, audiofonie of een combinatie van beide nodig heeft, u voedt de configurator met informatie en hij toont u, heel visueel en concreet, welke producten uit het Urmet-assortiment het meest geschikt zijn voor uw project.

Vander Elst inspiratie

 • 40 jaar Vander Elst
  Nieuws

  Vander Elst: een 40-jarig verhaal van vertrouwen, groei en samenwerking

  Vander Elst bestaat 40 jaar! Hoog tijd om even te reflecteren. Dat deden we met Frederick Vander Elst (voormalig bedrijfsleider), Tim Baekelandt (CEO) en Frédéric Janssen (COO). We blikten terug op onze reis vol uitdagingen en successen. Onze ingrediënten voor het creëren van toegevoegde waarde.
 • Elektrische deursloten Openers & Closers
  Blog

  De nieuwe Serie 3U van Openers & Closers: de sleutel tot kwalitatieve toegangscontrole

  Een universele generatie elektrische deursloten. De Spaanse fabrikant Openers&Closers komt met een vernieuwd productassortiment. De Serie 3 schuiven wij alvast naar voor. We leggen u hier natuurlijk ook uit waarom. Deze nieuwe productreeksen vervangen ook een aantal bestaande producten uit het O&C assortiment. Daarom voorzien wij een equivalentenlijst, die u in één oogopslag toont welke nieuwe productreferenties de oude vervangen.
 • Bachmann Kantoorelektrificatie
  Blog

  Bachmann en Vander Elst: strategische partners voor duurzame werkplekken

  Al meer dan een decennium vormen Vander Elst en Bachmann een sterk partnerschap dat gebaseerd is op vertrouwen en expertise. Wij praten met Andreas Schmidt, Area Salesmanager South West Europe bij Bachmann over de recente marktevoluties in kantoorelektrificatie en hoe de producten van Bachmann een oplossing bieden voor de installateur én de eindklant.

Vander Elst Academy

Via de Vander Elst Academy organiseren wij opleidingen, webinars en workshops voor leergierige elektro-installateurs. Dit doen we samen met een team van experten die de liefde voor het vak én de passie voor de Belgische installatiemarkt met ons delen. Zo houden we onszelf én elkaar up to date en delen we onze kennis over nieuwe producten, innovaties, marktevoluties en technieken.