Elektrificatie en kabelmanagement van de werkplek

Elektrificatie en kabelmanagement op de werkplek

We worden vandaag om de oren geslagen met nieuwe manieren van werken. Het punt blijft, of het nu gaat om flex-werken, thuiswerken, co-werken, satellietwerken of werken op kantoor, een hedendaagse kantoorruimte heeft elektrificatie en kabelmanagement nodig.

Van een eenvoudig elegant stopcontact tot multi-functionele iOT-tools die medewerkers in staat stellen om vanop afstand een bureau of een parkeerplek te reserveren. Voor welke formule u ook kiest, wij bieden een aanbod op maat voor al uw elektrotechnische- en data-aansluitingen voor desk, vloer en wand.

Elektrificatie en kabelmanagement op de werkplek

Enkele van onze projecten omtrent elektrificatie en kabelmanagement

Meer weten over elektrificatie en kabelmanagement op de werkplek?

Download onze Essentials Productcatalogus

Wij boksten voor u een Vander Elst productcatalogus in elkaar en doopten hem: De Vander Elst Essentials. Want daarover gaat het. De essentie. Dat is ook onze visie op ondernemen. Vandaag bieden wij om en bij de 35.000 producten aan. We zouden die u stuk voor stuk kunnen tonen in een lijvige, saaie, productcatalogus. Dat doen we dus niet. Want naast importeur zijn wij als full-service partner ook adviseur. Daarom verzamelden wij de producten waarvan wij vinden dat u ze absoluut moet kennen, in deze Essentials productcatalogus aangevuld met handige keuzekaarten, overzichtelijke werktools en content artikels. Download hieronder uw digitaal exemplaar of vraag een gedrukte versie aan via het formulier.