Elektrificatie en kabelmanagement van de werkplek

Elektrificatie en kabelmanagement van de werkplek
elektrificatie kantoor

Een hedendaagse kantoorruimte heeft steeds veranderende noden. Vander Elst biedt een waaier aan elektrotechnische- en data- aansluitingen aan voor desk, vloer en wand.

Het Bachmann assortiment legt zich voornamelijk toe op de toepassing van bureau aansluitpanelen en staat gekend voor zijn innovatie, ruim gamma en stijlvolle integratie. Het aansluiten via snoeren met de stekerbare techniek zorgt voor een moderne en snelle bevestiging van de panelen.

Vanuit de vloer bieden de vloerdozen van Simon een ideale oplossing voor het aansluiten van stopcontacten en data. Een bijkomende optie wordt aangeboden via de Simon energiezuilen en minizuilen, een flexibele oplossing wanneer de desks middenin de kantoorruimte verspreid staan. Tot slot zorgt het assortiment aan aluminium wandkanalen voor een kwalitatieve integratie van de kabels & aansluitingen.

Stekerbaar installeren van Adels werkt via het ‘plug and play’ principe. Voorkom aansluitfouten en installeer snel en veilig. Kies voor het succesvolle AC166G systeem van Adels-Contact: het complete pakket voldoet aan de strenge NEN-eisen, is van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.

Bekijk onze projecten omtrent elektrificatie en kabelmanagement van de werkplek

Lees onze blogartikels omtrent elektrificatie en kabelmanagement van de werkplek