Communicatie, comfort en veiligheid van je gebouw

Communicatie, comfort en veiligheid van je gebouw
videofonie met buitenpost

Als exclusieve verdeler van de Urmet Group in België en Luxemburg biedt Vander Elst verschillende mogelijkheden aan voor communicatie, comfort en veiligheid van je woning. Urmet is al jaren koploper op het vlak van videofonie en parlofonie door zijn uitmuntende tweedraadstechniek. Door de integratie met Yokis in de recentste binnenpost series beantwoordt het ook aan de smart home realiteit.

Tot dezelfde groep behoren ook de toegangscontrole oplossingen van FDI, een specialist op zowel residentiële als tertiaire toepassingen. Indien je de recentste toegangscontrole systemen wenst te koppelen aan elektronische en elektromagnetische deuropeners kan je terecht bij het gamma van Openers & Closers.

Heeft je klant een nood aan een type van deurbelsystemen? Dan vind je vast en zeker de juiste keuze in het ruime gamma gongs en deurbellen van Grothe.

Bekijk onze projecten omtrent deurcommunicatie, toegangscontrole en home automation

 • Projecten Vander Elst
  Project

  Bekkevoort – residentie Becquevoort

  Vlak bij het centrum van Bekkevoort schittert het prachtig nieuwbouwproject van Som Project. Een geheel van 19 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.
 • Project

  Leopold Views

  ‘Leopold Views’ is de transformatie van een voormalig kantoorgebouw in een gevarieerd en stijlvol geheel van appartementen en studio’s.
 • Middelkerke – Residentie Manager
  Project

  Middelkerke – Residentie Manager

  Prachtig renovatieproject van een luxe residentie op de dijk van Middelkerke.

Lees onze blogartikels omtrent deurcommunicatie, toegangscontrole en home automation

 • Blog

  Zijn draadloze intercom systemen even stabiel als bekabelde?

  Binnen de elektrotechnische sector zien we een shift naar de integratie van nieuwe technieken en innovaties. Hoewel we dit nadrukkelijk toejuichen, vinden we het ook belangrijk om deze steeds met een kritisch oog te evalueren.
 • home automation
  Blog

  Home automation: eenvoudiger dan je denkt!

  Hoewel home automation zeer populair is, vrezen sommigen dat er een dure, tijdrovende en complexe installatie bij komt kijken. Maar dat hoeft niet zo te zijn: radio gestuurde modules en een tablet volstaan om de configuratie vlot tot een goed einde te brengen.
 • yokis smart home
  Blog

  9 voordelen van Yokis Smart Home

  Ontdek waarom jij voor Yokis als smart home oplossing moet kiezen!

Ontdek onze merken