Cimco

cimco

Cimco

Totaalleverancier van professioneel gereedschap, verbindingsmateriaal en toebehoren voor de vakman

Sinds 2006 is Vander Elst exclusief importeur van CIMCO Werkzeuge GmbH op de Belgische markt. Sinds de oprichting in 1827 is CIMCO een vaste waarde als fabrikant en leverancier van gereedschap binnen de elektrotechnische sector.

Het Duitse familiebedrijf, inmiddels alweer geleid door de 6e generatie, is haar filosofie van het eerste uur nog altijd trouw gebleven. CIMCO produceert enkel producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor vele professionals heel graag met CIMCO-materialen werken.

Door intensieve samenwerking met haar partners en klanten heeft CIMCO zich in Duitsland inmiddels ontpopt tot één van de marktleiders binnen de elektrotechnische groothandels. Ook in het buitenland groeit CIMCO enorm, waarvan CIMCO-Nederland B.V. een passend voorbeeld is.

De combinatie tussen het specialisme in elektrotechniek, een hoogwaardig en zeer omvangrijk assortiment én de servicegerichte instelling maakt van CIMCO een zeer betrouwbare en interessante partner!

Cimco Tangen

Download de brochures

Cimco

De producten van Cimco zijn top. Hun documentatie is dat ook. Bekijk zeker de productbrochures en laat je verrassen. Van professionals voor professionals!

Meer lezen over Cimco?