Cimco

Cimco Cut N Protect krimptang

Cimco

Totaalleverancier van professioneel gereedschap, verbindingsmateriaal en toebehoren voor de vakman

Sinds 2006 is Vander Elst exclusief importeur van CIMCO Werkzeuge GmbH op de Belgische markt. Sinds de oprichting in 1827 is CIMCO een vaste waarde als fabrikant en leverancier van gereedschap binnen de elektrotechnische sector.

Het Duitse familiebedrijf, inmiddels alweer geleid door de 6e generatie, is haar filosofie van het eerste uur nog altijd trouw gebleven. CIMCO produceert enkel producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, waardoor vele professionals heel graag met CIMCO-materialen werken.

Door intensieve samenwerking met haar partners en klanten heeft CIMCO zich in Duitsland inmiddels ontpopt tot één van de marktleiders binnen de elektrotechnische groothandels. Ook in het buitenland groeit CIMCO enorm, waarvan CIMCO-Nederland B.V. een passend voorbeeld is.

De combinatie tussen het specialisme in elektrotechniek, een hoogwaardig en zeer omvangrijk assortiment én de servicegerichte instelling maakt van CIMCO een zeer betrouwbare en interessante partner!

Cimco Tangen

Download de brochures

Cimco

De producten van Cimco zijn top. Hun documentatie is dat ook. Bekijk zeker de productbrochures en laat je verrassen. Van professionals voor professionals!

Meer lezen over Cimco?

 • buizenschaar cimco
  Nieuws

  CimFlex Cut ‘N’ Protect: innovatie in de kijker

  Flexibele buizen doorknippen zónder de inliggende bedrading te beschadigen
 • Vander Elst Essentials Productcatalogus
  Nieuws

  Vander Elst Productcatalogus

  Vander Elst komt in 2024 met een gloednieuwe productcatalogus. Wij doopten hem: De Vander Elst Essentials. Want daarover gaat het. De essentie. Dat is onze visie op ondernemen. Vandaag bieden wij om en bij de 35.000 producten aan. We zouden die stuk voor stuk kunnen tonen in een lijvige, saaie, encyclopedie. Dat doen we dus niet. Want als full-service partner zijn wij in de eerste plaats ook adviseur. Daarom verzamelden we de producten waarvan wij vinden dat u ze absoluut moet kennen, in deze Essentials productcatalogus aangevuld met handige keuzekaarten, overzichtelijke werktools en content.