Op de werf

Op werfplaatsen zijn vaak specifieke stroom- en verlichtingsvoorzieningen vereist. Ook hierin zijn wij helemaal thuis om uw tertiair project tijdig te voorzien van veilig en kwalitatief werkmateriaal.

Een greep uit het aanbod van onze topmerken:

  1. Met de E-Yard meter- en verdeelkasten hebben wij een ruim aanbod om uw project van stroom te voorzien wanneer het nodig is. In combinatie met de industriële stopcontacten van WALTHER WERKE en FAMATEL blijft de werking en veiligheid gegarandeerd.

  2. AS SCHWABE mag zich met recht en rede specialist kronen in kabelhaspels, stroomverdelers en verleng-en aanzetsnoeren voor de professionele vakman. Hun aanbod staat bol van werkmateriaal voor kleinere klussen als voor het grote werk op een werf. Ook als u op zoek bent naar werfverlichting, hoeft u niet verder te zoeken.

  3. En ten slotte bieden wij hét onmisbare werkinstrument van elke installateur: de gereedschapskoffer. Flexibel in gebruik, volledig en praktisch ingedeeld, zodat het juiste gereedschap steeds binnen handbereik is. In ons assortiment: rugzakken en koffers voor alle specialisaties van CIMCO.
installatiemateriaal op de werf

De producten die hier getoond worden zijn: