Op de werkplek

Een veilige en gemakkelijke stroom- en datavoorziening is essentieel voor elke werkomgeving. De multibloc toepassingen van Bachmann bieden de oplossing voor een moderne, praktische en veilige werkplek. Keuze uit een breed gamma aan zowel inbouw als opbouw panelen die een stijlvolle integratie verzekeren.

Een greep uit het aanbod van onze topmerken:

 1. BACHMANN staat bekend en garant voor innovatieve design-stopcontacten voor legio in- en opbouwintegraties in meubilair. In het rijke assortiment vindt u voornamelijk bureau-aansluitpanelen om stopcontacten en aansluitingen zoals ethernet en USB op een stijlvolle manier te voorzien. Hun stokpaardje? Snoeren aansluiten via een stekerbare techniek, die zorgt voor een moderne en snelle bevestiging van de panelen.

 2. De vloerdozen van SIMON bieden een oplossing voor het aansluiten van stopcontacten en data. Wanneer de burelen verspreid staan in de ruimte, bieden de energie- en minizuilen flexibiliteit. Ook het assortiment wandkanalen in aluminium zorgt voor een kwalitatieve integratie van de kabels & aansluitingen. Design en technologie op z’n best.

 3. Plug & Play. Veilig en snel aansluiten, zonder fouten. Dat is stekerbaar installeren met de producten van ADELS. Het AC166G-systeem is een compleet pakket dat voldoet aan strenge NEN-eisen, is van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.

 

STEP

 • STEP ALU powerstrip 4 modulen (3x UTE 1x Schakelaar) met kabel GST18i3
  STEP ALU powerstrip 4 modulen (3x UTE 1x Schakelaar) met kabel GST18i3
  906.003

POWER FRAME

 • POWER FRAME powerstrip 4 modulen (3x UTE 1x USB Charger A/A)met kabel 0,2m GST18i3
  POWER FRAME powerstrip 4 modulen (3x UTE 1x USB Charger A/A)met kabel 0,2m GST18i3
  916.1227

TWIST 2

DESK 2

 • DESK2 4 modulen (3x UTE 1x USB Charger A/A) Inox met kabel 1,5m GST18i3
  DESK2 4 modulen (3x UTE 1x USB Charger A/A) Inox met kabel 1,5m GST18i3
  902.5433