Connecting People

Mensen connecteren uitdagingen met oplossingen,
mensen connecteren mensen met mensen.

Mensen zijn de essentiële schakel binnen elk bedrijf. Bij Vander Elst komen we als één team met proactieve oplossingen voor onze klanten. We combineren een groeiende productkennis met een continue drive om onze klanten beter te begrijpen en te ondersteunen.

We zijn continu op zoek naar de juiste mensen om ons team te versterken en mee hun schouders te zetten onder onze sterke groei.

Ontdek onze openstaande vacatures.

Toegankelijk

Bereikbaarheid en menselijk contact maken wie we zijn. We werken samen op een open, transparante manier, zowel intern als met onze klanten, en dit is de voedingsbodem voor ons succes.

Daadkrachtig

We zijn hands-on, reageren snel op vragen en komen steeds met passende oplossingen. We zijn succesvol omdat ieder zijn verantwoordelijkheid neemt op zijn domein m.b.t. wat elke klant op elk moment nodig heeft.

Inspirerend

We inspireren en stimuleren elkaar om het steeds beter te doen. Zo anticiperen we op de opportuniteiten uit onze snelveranderende markt en blijven we met innovatieve oplossingen komen.

Preferred partner

We denken in oplossingen, niet in producten. We komen proactief met nieuwe ideeën, vanuit ieders rol als expert. We bouwen op elkaars sterktes en creëren zo directe meerwaarde voor onze klanten.

Onze vacatures

Account Manager Bachmann

Je bent de schakel tussen de wereld van office interior en onze high-end producten van Bachmann, ons belevingsmerk in oplossingen voor inbouwmodules voor schakeldozen. Je bent een dynamisch persoon die de business van de klant of prospect als geen ander begrijpt en vertaalt dit naar de gepaste totaaloplossing op maat van elke situatie.

Account Manager
Wallonie – Bruxelles

Vous combinez des connaissances électrotechniques avec un solide dynamisme commercial et un rôle de conseiller dans le secteur de matériel d’installation?

Alors nous avons le défi parfait pour vous!