Vander Elst, één team

Mensen connecteren uitdagingen met oplossingen,
mensen connecteren mensen met mensen.


Onze waarden

We hechten veel belang aan een duidelijk waardenpalet.
Dit definieert niet enkel onze manier van werken, maar ook onze kijk op een waardevolle en geslaagde samenwerking.


Toegankelijk

Bereikbaarheid en menselijk contact, maken wie we zijn. We werken samen op een open en transparante manier, zowel intern als met onze klanten.

Daadkrachtig

Onze hands-on aanpak zorgt voor een snelle reactie op vragen en een keuze van steeds passende oplossingen. Ieder teamlid neemt zijn verantwoordelijkheid zodat we op elke moment zicht hebben op de noden van onze klanten. Dit maakt ons wendbaar.

Inspirerend

We inspireren en stimuleren enerzijds ons team om steeds beter te doen en anderzijds onze klanten door nieuwe ideeën aan te reiken. We anticiperen op opportuniteiten uit onze snel veranderende markt en blijven met innovatieve oplossingen komen.

Preferred partner

Kennis en expertise zijn de bouwstenen van een gewaardeerde samenwerking. Maar Vander Elst gaat verder dan dat. Wij denken mee met jouw verhaal en komen proactief en snel met nieuwe ideeën. Zo creëren we een directe meerwaarde voor onze klanten.

Onze vacatures

Mensen zijn de essentiële schakel binnen elk bedrijf.
Bij Vander Elst komen we als één team met proactieve oplossingen voor onze klanten. We combineren een groeiende productkennis met een continue drive om onze klanten beter te begrijpen en te ondersteunen. We zijn continu op zoek naar de juiste mensen om ons team te versterken en mee hun schouders te zetten onder onze sterke groei.

Category Manager

Sta in voor de strategische en operationele uitwerking van de verschillende productcategorieën. Speel een sleutelrol in de ontwikkeling en de uitbouw van het kennis- en expertisecenter bij Vander Elst.

Ben jij de category manager die wij zoeken?

Project Manager

Duik in de wereld van de residentiële & tertiaire toepassingen en versterk de positie van Vander Elst als challenger inzake deurcommunicatie en toegangscontrole oplossingen.

Sluit jij je aan bij ons enthousiast team?