Internationaal adviseur – Brussel

Dit Brusselse complex uit de jaren 1950 onderging een zware renovatie. Een gedeelte van het gebouw is afgebroken en heropgebouwd tot een kantoorgebouw.

GroothandelCebeo
InstallateurSpie België
ProjectleiderJulien Renard
KlantInternationaal adviseur
ArchitectLD2 architecture
Cushman & Wakefield

Oplossingen op maat met Simon 24

De klant zocht een oplossing voor de compatibiliteit van de RJ45-connectoren in Key-stone formaat. We deden beroep op onze leverancier Simon om de specifieke referenties te creëren. Vander Elst bezorgde eindplaten op maat die probleemloos aansluiten bij de Keystone data connector van de klant.

Dankzij het Simon’s revolutionaire ‘Push and Go’ systeem installeerden we meer dan 300 dataconnectoren, 500 CJ645AF-kernen, 150 drukknoppen en 600 stopcontacten.

Het Push&Go systeem is een gepatenteerd systeem van Simon.

Dit systeem vereenvoudigt de installatie in alle soorten inbouwdozen en maakt schroeven overbodig. Push&Go is voorzien van bevestigingsklauwen die garant staan voor een perfecte bevestiging, ongeacht de staat van de inbouwdoos of de muur. Een ongeëvenaarde ervaring van integratie.

Voor de afwerking selecteerden we helder wit.

De klant verkoos de Top frame van Bachmann voor één van de oplossingen van het uitgebreide gamma elektrificatie van burelen.

Heb je zelf inspiratie of ondersteuning nodig voor jouw project?