Bekkevoort – residentie Becquevoort

Vlak bij het centrum van Bekkevoort schittert het prachtig nieuwbouwproject van Som Project. Een geheel van 19 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

BouwheerSom Project en Vastgoed
InstallateurModesta
ProjecttypeResidentieel

Elk appartement geperfectioneerd met kwaliteitsmaterialen en naar de smaak van de koper.

Dit project is door Vander Elst voorzien met innovatieve videofonie technieken. We inspireerden met de Alpha buitenpost,
de Mikra 2 buitenpost en de Miro binnenpost.

Gebruikte videofonie technieken:

Alpha
Alpha is een lijn met modulaire panelen voor 2Voice systemen, snel te installeren en eenvoudig te programmeren. De Alpha technologie onderscheidt zich door zijn hoge audio en beeld kwaliteit, dankzij een nieuwe breedhoekcamera. Dit aan de beste kwaliteit en conform aan alle Europese regelgevingen.

Om de configuratie maximaal te faciliteren, biedt elke Alpha deurpost twee programmatie niveaus aan: Basis & Geavanceerd.

  • Basis: voor gebouwen met 1 stijgleiding en met maximaal 2 primaire drukknoppen en 2 secundaire: direct via de audio module of audio/video met behulp van het toetsenbord.
  • Geavanceerd: voor alle andere vormen van trappenhallen: uit te voeren via smartphone/tablet/PC met Wi-Fi connectie en zonder specifieke software. Een normale browser volstaat, geen nood aan internet connectie.

Mikra 2 buitenpost
De buitenpost die geschikt is voor één- en tweegezinswoningen, met 1 of 2 directe oproeptoetsen en verlichte naamplaatjes. Mikra2 is het nieuwe vandaalbestendige Zamak, toegangspaneel met breedhoek camera, IP55 IK07 en systeemstatusfeedback.

De Mikra 2 is compatibel met het Urmet 2Voice video-deurtelefoonsysteem.

Miro binnenpost
De binnenpost is een handenvrij monitor met kleurenscherm 4,3” voor het voeren van een duplex gesprek. Verder is de monitor voorzien met draadloze technologie Yokis Inside. Drie toetsen voor extra functies zoals het openen van de ingang, bediening van de trappenhuisverlichting, wisseloproep, intercom en heeft een mute functie etc. Het toestel is ook voorzien van een inductielus voor slechthorenden.

Heb je zelf inspiratie of ondersteuning nodig voor jouw project?