de preferred partner
in elektrotechnisch materiaal
voor installateurs & projectmarkt

We connecteren jou met een continue stroom
aan nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen.

Installateurs
We hebben een uitgebreid gamma aan oplossingen, met producten voor vandaag en kennis voor morgen. De sterke relaties met onze internationale leveranciers en continue optimalisaties in ons magazijn en supply chain, zorgen ervoor dat we elke dag kunnen werken aan kortere lead times. Onze interne structuren en processen zijn gericht op een ultiem klantengemak.

Projectmarkt
We benaderen de markt vanuit een projectoogpunt en komen proactief met frisse ideeën die inspireren. Ons team van in-house experten komt met advies op maat en samen vertalen we dit naar een complete ondersteuning van A tot Z. Daarin combineren we technische expertise met een constante zoektocht naar maximale beleving.

Expertise

We kennen de markt en spreken de taal van onze klanten. We zijn dé schakel tussen enerzijds installateurs en de projectmarkt en anderzijds een compleet gamma aan innovatieve oplossingen van elektrotechnisch installatiemateriaal.

Complete Oplossingen

We denken in oplossingen, niet enkel in producten. Zo kunnen onze partners elke dag slimmere, veiligere en duurzamere projecten opleveren, op de meest efficiënte manier.

Vandaag & Morgen

We combineren een groeiende productkennis met een continue drive om onze klanten beter te begrijpen en te ondersteunen. We inspireren en ondersteunen hen met oplossingen voor vandaag en kennis voor morgen.

Connecting Solutions

Vander Elst is dé preferred partner van installateurs en de projectmarkt, voor innovatieve oplossingen van elektrotechnisch installatiemateriaal. We zijn de schakel tussen hen en het juiste aanbod aan internationale topmerken, waardoor we hen continu nieuwe ideeën, oplossingen en opties aanreiken.