Over Vander Elst

Connecting solutions

Vander Elst is de preferred partner in elektrotechnisch installatiemateriaal voor installateurs en projectenmarkten.
De schakel tussen jou en het juiste aanbod aan internationale topmerken, waardoor je continu geniet van nieuwe ideeën, oplossingen en opties.

Oplossingen

Vander Elst denkt in oplossingen, niet gewoon maar in producten. Doordat we de markt vanuit een projectoogpunt benaderen, komen we proactief met frisse ideeën en inspireren we onze doelgroep. Ons uitgebreid netwerk van AAA-leveranciers maakt dat we daar ook topproducten tegenoverstellen.

Projecten

Onze focus ligt op projecten waarbij we onze klanten proactief innovatieve oplossingen en ideeën bieden om elektrotechnisch materiaal op de juiste manier te gebruiken.  Onze experten luisteren naar de noden van elk project en bieden oplossingen op maat.

Vandaag & Morgen

Onze continue drive zorgt ervoor dat we weten wat er beweegt op de markt. Zo houden we onze productkennis up-to-date en bieden we producten voor vandaag en kennis voor morgen.

Preferred Partnership

Vander Elst is de schakel tussen enerzijds installateurs en de projectmarkt en innovatieve oplossingen anderzijds. We bouwen een lange termijn relatie op waar begrip en klantgemak centraal staat. Zo bedienen we onze klanten correct, snel en efficiënt. 

Al bijna 40 jaar jouw partner in elektrotechnische oplossingen