Click ‘n’ crimp perstangset 4-delig

Perstangensysteem Click’n’Crimp. Nieuw gepatenteerd persgereedschapsysteem voor alle gangbare, perstang met 3 verwisselbare persprofielinzetstukken, die door een klikvergrendeling in het tanglichaam worden gefixeerd. Hierdoor kan het profiel in luttele seconden worden verwisseld zonder extra gereedschap.

De beide actueel niet in gebruik zijnde persprofielinzetstukken worden onverliesbaar bewaard in de magazijnhouders die in de benen van de tang zijn geïntegreerd.

Artikelcode106000
ArtikelomschrijvingClick and crimp electro (incl 3 inzet)
MerkCimco

Met Click’n’Crimp worden in vergelijking met andere systemperstangen resp. losse gereedschappen tijd, plaats, gewicht en kosten bespaart. De tanglichaam van 3 mm dik is speciaal getemperd, gehard plaatstaal, met heveloverbrenging voor gering handkracht.

De instelbaar ratelmechanisme met gedwongen ontgrendeling bieden een genormeerde persdruk en ergonomische 2-componentengreepovertrekken. Compleet gevuld met geharde precisie persprofielinzetstukken telkens voor geïsoleerde kabelschoenen rood-blauw-geel (0,5 mm2 tot 6 mm2), geïsoleerde en niet-geïsoleerde adereindhulzen 0,5 mm2 – 10 mm2, niet-geïsoleerde kabelschoenen 0,5 mm2 – 10 mm2. Gewicht incl. 3 persprofielinzetstukken is slechts 690g.