Urmet

urmet deurcommunicatie

Urmet Group

De Urmet Group is een van de meest invloedrijke spelers en belangrijkste producenten van video-intercom-, gebouwbeveiligings-, toegangscontrole- en smart home-oplossingen.

Opgericht in Turijn, Italië, in 1937, heeft de Urmet Group een sterke internationale aanwezigheid, bestaande uit meer dan zestig bedrijven die hun expertise bundelen om wereldwijde oplossingen te bieden aan partners en klanten en een aanwezigheid in meer dan 100 landen in de 5 continenten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Turijn, waar R&D, Marketing en Logistiek zijn gevestigd. Andere technologische hubs die zich bezighouden met onderzoek en ontwerp zijn gevestigd in 13 fabrieken in 6 landen. Urmet Group kan wereldwijd geïntegreerde oplossingen leveren voor domotica en domotica, communicatie in gebouwen en beveiliging: video-intercomsystemen, inbraakalarmsystemen, toegangscontroleapparatuur, brandalarmsystemen, videobewaking, temperatuurregeling en smart home-oplossingen.

Met Urmet Group kunnen klanten op unieke wijze profiteren van een partner die in staat is om het geïntegreerde project te ontwerpen, te ontwikkelen en te implementeren dat het beste past bij de vereisten, met de meest efficiënte en betrouwbare oplossing.

urmet alpha

Een volledig gamma van technische producten voor het gebouw

De Urmet Group biedt een volledig gamma van producten en oplossingen gewijd aan de elektrische systemen in het gebouw. De hoogtechnologische producten zijn geschikt voor de residentiële, commerciële en industriële markten.

De volledige uitgebreide productportefeuille omvat hoogwaardige geïntegreerde gebouwautomatiserings-, communicatie- en beveiligingssystemen om het werk van installateurs te vergemakkelijken. Wereldwijde expertise De bedrijven van de Urmet Group werken samen in een hecht partnerschap. De nadruk ligt meer op operationeel partnerschap dan alleen op kapitaal.

Het doel is het maximaliseren van technische synergieën, projectmogelijkheden en applicatie-expertise om de markt steeds geavanceerdere, functionele oplossingen aan te bieden. De missie Onze huizen en gebouwen slim en veilig maken, zodat gebouwen gemakkelijk met mensen kunnen interageren en communiceren

Bekijk hier enkele Urmet projecten

 • Projecten Vander Elst
  Project

  Bekkevoort – residentie Becquevoort

  Vlak bij het centrum van Bekkevoort schittert het prachtig nieuwbouwproject van Som Project. Een geheel van 19 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.
 • appartementen videofoon
  Project

  Leopold Views

  ‘Leopold Views’ is de transformatie van een voormalig kantoorgebouw in een gevarieerd en stijlvol geheel van appartementen en studio’s.
 • Brussel parlofonie renovatie
  Project

  Brussel– Square Ambiorix

  Renovatie en upgrade van de bestaande parlofonie-installatie in een ‘landmark appartementsgebouw’, in het hartje van Brussel.

Registreer je nu voor onze Urmet webinar

Download hier de Urmet catalogus