Parlo-&Videofonie

Deze intercomoplossingen van Urmet blinken uit door hun uitmuntende techniek. Voor de woningbouw biedt de 2Voice tweedraads techniek stabiliteit, heldere audio- en beeldkwaliteit en grote schaalbaarheid. De producten met IP technieken zijn geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers, kanalen en buitenposten.

2 producten

Netus teger nibhphas nunccras erossed lacusnam itor aesent

  • Vander Elst denkt in oplossingen, niet gewoon maar in producten. Doordat we de markt vanuit een projectoogpunt benaderen, komen we proactief met frisse ideeën en inspireren we onze doelgroep. Ons uitgebreid netwerk van AAA-leveranciers maakt dat we daar ook topproducten tegenoverstellen.

  • Onze focus ligt op projecten waarbij we onze klanten proactief innovatieve oplossingen en ideeën bieden om elektrotechnisch materiaal op de juiste manier te gebruiken.  Onze experten luisteren naar de noden van elk project en bieden oplossingen op maat.

  • Onze continue drive zorgt ervoor dat we weten wat er beweegt op de markt. Zo houden we onze productkennis up-to-date en bieden we producten voor vandaag en kennis voor morgen.